Gulle gever!

Caroline

|
Gulle gever!

In december heeft een gulle, anonieme schenker een bedrag van duizend euro bij de Stichting Leergeld Bommelerwaard in de brievenbus gedaan. Als begeleidende tekst is vermeld dat het bestemd is voor ‘de arme kinderen op school’. Langs deze weg wil de Stichting de schenker ontzettend bedanken voor deze gulle gift! Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen mee te laten doen, want nu meedoen is straks meetellen!  Deze gift gaat daar zeker mee helpen. Nogmaals hartelijke dank, gulle gever!

Stichting Leergeld Bommelerwaard is een stichting die zich, in samenwerking met de Gemeente Zaltbommel en Gemeente Maasdriel, lokale fondsen, het bedrijfsleven en particulieren, richt op kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. Door financiële ondersteuning op individueel (gezins)niveau (aan bijvoorbeeld computers, fietsen en sportkleding) wordt ervoor gezorgd dat ook deze kinderen kunnen meedoen op school of in het verenigingsleven.

Kunnen wij iets voor uw kind betekenen? Neem dan via onze website https://leergeldbommelerwaard.nl/ contact op en doe een aanvraag. Wij nemen dan binnen een week met u contact op!

Nieuws

Wil jij ons helpen? Bel of mail ons dan!

Wil jij ons helpen? Bel of mail ons dan!

“Dag mensen. Het was fijn bij jullie te zijn.”

“Dag mensen. Het was fijn bij jullie te zijn.”