Sint Maarten 11-11

Caroline

|
Sint Maarten 11-11

We kregen een prachtige mail van CBS de Leiboom, dat de jaarlijkse braderie een geweldig doel heeft gevonden namelijk onze Stichting.

Zo zag de braderie er uit:
De braderie op 11-11 is een grootse verkoop van allerlei dingen door de kinderen gemaakt. Daarnaast zijn er volop spelletjes en activiteiten.  Om u een indruk te geven: er is er elk jaar wel een grabbelton, blikken gooien, envelop trekken, raadspelletjes en er wordt goed gezorgd voor de inwendige mens. Er zal ook een restaurant ingericht worden. De leerlingen van groep 8 zullen dit samen met de ouderraad verzorgen. Een aantal activiteiten wordt thuis door ouders en kinderen voorbereid, ouders komen met ideeën, kinderen werken hun plannen uit en de leerkrachten proberen samen met de kinderen het lokaal aantrekkelijk te maken.  Het feest van het samen delen.


Wij hebben als Stichting Leergeld Bommelerwaard een geweldige donatie mogen ontvangen. Super bedankt lieve kinderen, lieve organisatie en lieve Heleen Post! Wij kunnen zo nog beter zorgen dat alle kinderen mee kunnen doen.
https://leergeldbommelerwaard.nl/app/uploads/2022/11/Overhandigen-braderiegeld-2.pdf

Nieuws

Wil jij ons helpen? Bel of mail ons dan!

Wil jij ons helpen? Bel of mail ons dan!

“Dag mensen. Het was fijn bij jullie te zijn.”

“Dag mensen. Het was fijn bij jullie te zijn.”